Index Vakbarát Hírportál

Messi egy másik univerzumba bőrözte a paraguayi védőket

2015. július 1., szerda 13:22

Nagyon ment Argentínának a Paraguay elleni Copa América-elődöntőben, hiszen 6-1-gyel gázoltak át ellenfelükön, ráadásul úgy, hogy Lionel Messi egyetlen gólt sem lőtt. Ez persze nem jelenti azt, hogy rosszul játszott volna a Barcelona sztárja: Angel di María második, az argentinok negyedik gólja előtt például akkora szólót vágott le, amit ritkán látni.

Messi a felezővonaltól nem messze harcolt meg egy labdáért, majd onnan indította az argentin kontrát, amiben négy támadó mehetett három védő ellen. Ez már alapból elég könnyű helyzet, ha a négy támadóból kettő Messi és Di María, de előbbinek ez sem volt elég, mert egy csellel két paraguayi védőt is kiütött, hogy aztán tényleg százszázalékos ziccert hozzanak össze.

Csak egy laza 40 méteres szóló Messitől

Hogy mekkora is volt a szóló, az a lassításból derül ki, így látszik ugyanis az, ahogy Messi egy nagyon finom köténnyel  futtatta össze a két védőt, akik tehetetlenül néztek hátra, ahogy Messi a gólpasszt adó Javier Pastorét indította másodpercekkel később.

Messi egy másik univerzumba bőrözte a paraguayi védőket

2015-ben rendesen belekezdett a szólókba Messi, márciusban az Eibar ellen 60 méteres akciót hozott össze, igaz, gól akkor nem lett belőle.

Rovatok