Index Vakbarát Hírportál

Újpesten eltörlik a szurkolói kártyát, a Ferencvárosnál még megkövetelik

2015. július 3., péntek 13:46

Így vehetsz jegyet

A Ferencváros szurkolói, a klub döntése értelmében, kizárólag klubkártyával válthatnak jegyeket a találkozóra. A Fradi-kártyások a Groupama Arénában csütörtökön és pénteken 10-18 óra között, szombaton pedig 9-13 óráig válthatják meg belépőiket. Ezen kívül megvásárolhatják jegyüket vasárnap 10.00 órától a találkozó helyszínén, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban is, de a klubkártyára ebben az esetben is szükségük van. 

A Videoton FC klubkártyával rendelkező szurkolói, illetve más klubkártyával vagy Futballkártyával rendelkező érdeklődők elővételben a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 300 partnerirodájában, valamint vasárnap 10.00 órától a találkozó helyszínén, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban válthatják meg jegyüket. 

A klubkártyával nem rendelkező hazai nézők elővételben a Ticket Express három fővárosi irodájának valamelyikében (Ticket Express Bálna, Ticket Express Dalszínház és Ticket Express SYMA Jegypénztár), illetve vasárnap 10.00 órától a találkozó helyszínén, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban vásárolhatnak jegyeket. (MLSZ)

A Videoton és a Ferencváros vasárnap este a magyar Szuperkupáért meccsel Székesfehérváron (20.15).

Az MLSZ szerint a Videoton-szurkolók már szurkolói kártya nélkül mehetnek be a stadionba, a ferencvárosi klubvezetés azonban továbbra is megköveteli a kártyát, így az FTC-drukkerek továbbra is a megváltott kártyával válthatnak jegyet, és mehetnek be.

Az FTC még nem alakította ki a végleges álláspontját, hogy a következő bajnoki szezonban is kötelező-e a szurkolóknak a klubkártya a meccslátogatáshoz.

Időközben az Újpest viszont reagált az MLSZ a kötelező szurkolói kártya eltörlésére vonatkozó szabályára:

Az Újpest FC hivatalos álláspontja szerint, szurkolóinak NEM lesz kötelező a továbbiakban a kártya használata.

Szeretnénk kiemelni ugyanakkor, hogy a jogszabályi háttér nem változott: a mérkőzésre kilátogató, szurkolói kártyával nem rendelkező nézők a továbbiakban személyes adataik regisztrálása után tudnak belépőt vásárolni, írja a klub.

Rovatok