Index Vakbarát Hírportál

Benítez elmondta, mit gondol Ronaldóról

2015. július 23., csütörtök 09:05

Cristiano Ronaldo a Real Madrid szerdai edzésén kisebb hisztit vágott le, mert az új edző, Rafa Benítez nem adta meg az egyik gólját. Káromkodva kiabált a spanyol szakember felé, szóval Benítezt megkérdezték, hogy mit gondol a történtekről.

„Az jól látszik, hogy milyen kivételes versenyszellem dolgozik benne, szeret győzni, ezért is a legjobb a világon. Szeretném, hogy az összes játékosom ennyire akarjon nyerni. Sokat beszélek a játékosaimmal, vele is volt lehetőségem elbeszélgetni, és ebből is az jött le nekem, mennyire fontos neki a győzelem. Az edzésmunkáját látva azt kell, hogy mondjam, nagyon jó formában van"

– mondta az edző, aki tehát különösebben nem akart foglalkozni az edzésen történtekkel, sok jelentősége valószínűleg nem is volt Ronaldo hőbörgésének. 

Benítez leszögezte, szeretné, hogy Sergio Ramos maradjon a csapatnál, a védőt nemrég a Manchester Uniteddel hozták hírbe. „Ramos a mi játékosunk, kulcsjátékos, ő a kapitányunk. Jó lenne, ha velünk kezdené meg az idényt, mert nagyon fontos szerepe lehet. Számomra egyértelmű, hogy maradni fog. A futball világa érdekes hely, de Sergio nálunk játszik a következő idényben."

A Real Madrid pénteken kezdi meg a szereplést a Bajnokok Kupáján Amerikában, a Manchester Cityvel fognak játszani. 

Rovatok