Index Vakbarát Hírportál

Mourinho a nézőtérre hajította az érmét

2015. augusztus 2., vasárnap 19:09 | aznap frissítve

José Mourinho tökéletesen intézte el, hogy ha már nem nyert csapatával a szuperkupában az Arsenal ellen, akkor is a lehető legtöbb cikk szóljon róla. A Chelsea portugál vezetőedzője megvárta a győztes Arsenal játékosait, akiknek egyesével gratulált, a sor végén érkező Arsene Wengerrel viszont pont nem sikerült kezet fognia.

Wenger és Mourinho harca

A Chelsea és az Arsenal menedzsere évek óta nem szívlelik egymást, legutóbb tavaly lökdösődésig jutottak, akkor Wenger volt a kezdeményező.

De ennyi nem volt elég Mourinhónak: a portugál az öltöző felé tartva fogta magát, és a nézőtérre hajította a második helyezésért kapott érmét.

Nézőtérre dobta Mourinho az érmét

Ez a vesztesek érme, majd szép emlék lesz neki – mondta a nem sokkal később arról a 10 éves Bobby Gillről, aki elkapta a nyolcszögletű érmet. Gill viszont Arsenal-szurkoló, így lehet, hogy a sorban második szuperkupa-győzelemnek jobban örült, mint Mourinho ajándékának.

Mourinho's medal... pic.twitter.com/qt0OH9Tj7n

— Telegraph Football (@TeleFootball) August 2, 2015

Mourinhónak a meccsről is sajátságos véleménye volt, szerinte ugyanis az 1-0-s vereség ellenére sokkal jobban játszott a Chelsea, csak még nem készültek fel teljesen a szezonra, ezen múlt a meccs, és az Arsenal is 10 emberrel védekezett, miután vezetéshez jutott.

Már most sok Mourinhóból idénre?

  • 4358
    Igen
  • 1422
    Igen

Rovatok