Index Vakbarát Hírportál

Koman: Senki sem hiheti, hogy direkt csináltam volna

2015. augusztus 3., hétfő 09:26

A Diósgyőr a 93. percig vezetett a hétvégi bajnokiján a Videoton ellen, aztán jött Koman Vladimir botrányos hazaadása, amiből egyenlített a fehérvári csapat. A Vidi egy perccel később újabb gólt szerzett és megnyerte a mérkőzést

Koman a Nemzeti Sportnak mesélte el, mennyire megviselték a történtek, elismerte, hogy hülyeséget csinált, és nem látta, hogy a vidis Felipe Oliveira rástartol a labdára. 

"Járattuk, passzolgattunk, és amikor felnéztem, azt láttam, sehol senki, hazaadom, telik az idő, mennek a másodpercek, szörnyű érzés volt. A csapatot sajnáltam nagyon, mert sokat dolgoztunk ezért a győzelemért, és a szurkolókat is, akik ünnepelhették volna a bajnok legyőzését" - mondta Koman.  Edzője, Bekő Balázs csak annyit nyilatkozott a mérkőzés után, hogy rúgtak két öngólt. 

A korábbi válogatott játékos motivációként használná a hétvégi vereséget. 

"Borzasztóan éreztem magam egész este és éjjel. Nem lehet változtatni a dolgon. Sajnálom, ember vagyok, hibázom, senki sem hiheti, hogy direkt csináltam volna. Én vagyok a hibás! Mégis azt mondom, nem akarok letargiába esni, napokig sírni a történteken. Fel kell állnom, túl kell tennem magam rajta. Ez a súlyos hiba innentől kezdve motivációt ad, hogy a következő meccseken javítsak."

A Videoton első győzelmét szerezte a szezonban, a DVTK maradt hárompontos. 

Rovatok