Index Vakbarát Hírportál

Ennél jobban már nem lehet kiutálni

2015. augusztus 26., szerda 09:41

Az eddigi meglévő négy mellé egy ötödik csatárt is igazolt a Hoffenheim. A bajnokságot két 2-1-es vereséggel kezdő – pedig mindkétszer előnyben voltak - német csapat Eduardo Vargast is megszerezte, ami Szalai Ádámnak kifejezetten rossz hír.

A 6 millió euróért igazolt magyar csatár az első két fordulóban, sem a Bayern, sem a Leverkusen nem került a keretbe, vagyis még a kispadról sem nézhette végig a meccset.

Kevin Volland, Kevin Kuranyi, Mark Uth mögött eddig a negyedik volt, most Vargas érkezésével még egy helyet csúszhat hátrább.

Ügynöke, Lars-Wilhelm Baumgart a Kickernek azt mondta, a játékos nem ijed meg, vállalja a kihívást, és megküzd a helyéért.

Szalait állítólag szívesen visszavinné egyik korábbi csapata, a Mainz, amelyikben a legjobb szezonjait futotta, míg a Werder is felmerült az esetleges kérők közt, de konkrétumról egyelőre nem tudni.

A centerről legutóbb akkor írt a német szaklap, amikor éppen nem állt szóba az újságírókkal.

A Bild pedig azt elemezte, hogy a Hoffenheim egyik komoly mellényúlása lehet a 28 éves magyar, aki évi 3 millió eurót keres.

Szalai benne van a románok ellen készülő válogatott keretben, de biztosan meccshiánya lesz, így a német Bernd Storck sem valószínű, hogy számít rá.

Rovatok