Index Vakbarát Hírportál

De Gea-ügy: egy másodperc esélyt sem adott a MU

2015. szeptember 10., csütörtök 10:19

Florentino Pérez klubelnök olyan dokumentumokat mutatott be egy spanyol rádióban, amelyek szerinte azt bizonyítják, hogy David De Geát a Manchester United hibájából nem tudta leigazolni a Real Madrid.

Az üzlet azért nem jött össze, mert a klubok kifutottak az időből, és bezárt az átigazolási piac. A United szerint a Real hibázott, mert nem küldték el időben a papírokat, a spanyolok viszont az angol klubot okolták. Bővebben itt olvashat erről.

Az transzfer meghiúsulása óta egyre több részlet derül ki, többek között a United Windows 95-ös gépeit is okolták már a kudarcba fulladt kommunikáció miatt.

Pérez most transzferről készült képernyőképet vitte be a rádióba, amely azt bizonyítja, hogy a Manchester United késlekedett, túl későn küldte el a szerződést, spanyol idő szerint pont éjfélkor, tehát a legutolsó pillanatban, így a spanyolok már nem tudták bejegyeztetni De Geát a FIFA rendszerébe.

Florentino showed COPE the TMS screen as evidence on how late #MUFC sent back the documents with no time left. pic.twitter.com/9Dc3FJ93Va

— M.A.J (@UltraSuristic) 2015. szeptember 10.

 

Rovatok