Index Vakbarát Hírportál

Lewandowskinak a Real vagy a Barca lehet a következő

2015. szeptember 24., csütörtök 12:33

Robert Lewandowski kedd esti ötgólos bravúrja után naná, hogy beindult a spekuláció arról, hogy melyik klubban folytathatja a Bayern-csatár, de ehhez a játékos ügynökének is volt egy-két szava. 

Cezary Kucharski elmondta, hogy a Wolfsburg elleni teljesítménye sokat dobott a játékos értékén, éppen ezért már van is egy terve arról, hogyan alakul majd a játékos karrierje. Persze rögtön megkérdezték, hogy az angol csapatok benne vannak-e ebben a tervben, mivel a Manchester United és a Manchester City is érdeklődött már korábban, 

Manchesterben mindig esik az eső, és München sokkal szebb és jobb hely. Spanyolország? Na az a legjobb ország egy profi futballistának

- mondta Kucharski, és meg is erősítette, hogy a két ottani nagycsapat megfelelő lenne. Ez beizzíthatja a Real Madridot vagy a Barcelonát. Előbbinek már vannak emlékei Lewandowskiról, aki még Dortmund-játékosként négyet rúgott nekik a 2013-as Bajnokok Ligája-elődöntőben. Akkor az Arsenal és a United is vitte volna, de a Bayern München lett a befutó.

Nem sokon múlt egyébként, hogy a lengyel csatár Angliába igazoljon évekkel ezelőtt. Miután otthon a Lech Poznanban gólkirály lett, az angol Blackburn Rovershoz utazott volna tárgyalni 2010-ben. Az utazást az izlandi Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatt elrendelt légtérzár kellett lemondani, így végül a Borussia Dortmundhoz került hónapokkal később. 

Hol folytassa Lewandowski?

  • 2074
    Maradjon szépen a Bayernnél
  • 1012
    A Real Madrid jó lenne neki
  • 697
    Vegyen esernyőt, és menjen Angliába
  • 626
    A Barcelonánál

Rovatok