Index Vakbarát Hírportál

Juhász: Ez miért velünk történik meg?

2015. október 14., szerda 08:55

„Eléggé elkeserítő, mert tényleg kicsin múlott” – értékelt nem sokkal a keddi meccsek lefújása után Bogdán Ádám a Nemzeti Sportnak. A válogatott kapusa azt is hozzátette, hogy a török és a lett meccsek végéig nem foglalkozott a pótselejtezőn lehetséges ellenfelekkel, mert bízott abban, hogy legjobb harmadikként továbbjut a csapat, de ez nem sikerült.

A sportlap megszólaltatta Fiola Attilát, Lovrencsics Gergőt, Nikolics Nemanját és Juhász Rolandot. Utóbbi nehezen találta a szavakat, amikor biztossá vált, hogy pótselejtezőre kerülünk, „Ilyen nincs... Ez mért velünk történik meg?” – értetlenkedett, míg Fiola szerint egy banánhéjon csúszott el a válogatott, amire kemény erőpróba vár novemberben, mert nem kaphat gyenge ellenfelet.

Lovrencsics egyik csapatot sem szeretné kapni az ellenfelek közül (minden bizonnyal az ír, dán, norvég, szlovén négyesből az egyik lesz a válogatott ellenfele), de abban egyetértett Fiolával, hogy minden eddiginél nehezebb feladat vár rájuk. Nikolics azt emelte ki, hogy a selejtezők előtt a harmadik hely volt a célkitűzés, és hogy

az elmúlt évek legnagyobb sikerét értük el azzal, hogy végül megszereztük a pótselejtezős helyet. Nem szabad csüggednünk, mert két találkozót még játszanunk kell álmaink eléréséhez.

A pótselejtezők párosait október 18-án sorsolják, az első mérkőzéseket november 12-14., a másodikat 15-17. között kell majd lejátszani.

Rovatok