Index Vakbarát Hírportál

Nyilasi is elhagyja a válogatottat

2015. november 3., kedd 09:19 | aznap frissítve

A Csakfoci.hu információi szerint eldőlt, hogy Nyilasi Tibor sem marad a magyar válogatott stábjában. A korábbi ezüstcipős tanácsadóként dolgozott a válogatottnál, a korábban a Dárdai Pál vezette stáb tagjaként, és bár Bernd Storck szövetségi kapitány is számított volna a munkájára, Nyilasi úgy döntött, hogy távozik.

Ezzel gyakorlatilag teljesen lecserélődött az a stáb, amellyel Dárdai dolgozott. Korábban távozott Szabics Imre másodedző, Sallói István vezető játékos-megfigyelő és Andrusch József kapusedző is, akik helyére Andres Möller, Holger Gehrke, valamint Szélesi Zoltán érkezett.

Tőzsér kiesett a pikszisből

Az angol másodosztályban játszó magyar válogatott Tőzsér Dánielre Storck nem számít a norvégok elleni Eb-pótselejtezőn. Feröer ellen, hátrányban cserélte le Bernd Storck, azóta nem beszéltek egymással, mondta a középpályás a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. Ha legközelebb beválogatnák a keretbe, természetesen készséggel állna a válogatott rendelkezésére. Arra a kritikára, amit az Újpest korábbi játékosa, Nagy László fogalmazott meg vele kapcsolatban – alibiteljesítményt nyújt a nemzeti csapatban – Tőzsér azt mondta, „mindig lesznek nagy tudású, okos emberek, akiknek semmi szerepük a magyar futballban, de elmondják a véleményüket. Nem foglalkozom a kritikákkal, tudom, hogy mikor játszom jól, és mikor nem”.

Nyilasi sorsa függőben volt, Bernd Storck kapitány felajánlotta a folytatást, amit végül az egykori válogatott futballista nem vállalt el. Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője később megerősített a Csakfoci.hu információját:

„Bernd Storck felajánlotta Nyilasi Tibornak az együttműködést, ő köszönte szépen, de nem kívánt élni a lehetőséggel."

Rovatok