Index Vakbarát Hírportál

Mourinhóért 50 millió is kevés volt

2015. november 4., szerda 10:07 | aznap frissítve

Update: Az AS Monaco tagadta a hírt, és megkérte a médiát, hogy ne terjesszék ezt a megalapozatlan pletykát.

Futballedzőért még soha nem adtak annyi pénzt, amennyit az AS Monaco fizetett volna José Mourinhóért, a Chelsea szakemberéért. A döbbenet, hogy az 50 milliót is kevesellte Roman Abramovics, aki köszönte az ajánlatot, és közölte, ennek a duplájáért hajlandó csak megválni a portugáltól.

A spanyol Sport című napilap írt arról, Alessandro Proto, az AS Monaco kisebbségi tulajdonosa még szombaton tett ajánlatot a Chelsea-nek, és 50 millió eurót ajánlott, ha Mourinho a nagyhercegségbe költözik. Bár Proto optimistán nyilatkozott a várható fejleményekről, Abramovics gyorsan lehűtötte.

Az orosz milliárdos kijelentette, csak 100 millió euróért hajlandó megválni a portugál edzőtől, akinek az utóbbi hetekben még az állása is bizonytalanná vált. Az angol sajtó naponta dobott be egy nevet, így került szóba lehetséges utódnak Fabio Capello, Guus Hiddink, Carlo Ancelotti, André Villas-Boas, de még a Liverpooltól nemrég menesztett Brendan Rogers is.

A monacói üzletember, Alessandro Proto pedig igyekszik mindennap az újságok címoldalán maradni, szóba került már Cristiano Ronaldo szerződtetése is, most pedig könnyen lehet, hogy a Mourinhóért kínált összeg is csak egyszerű reklámfogás.

Rovatok