Index Vakbarát Hírportál

Majd valamikor lesz valami Kleinheislerrel

2015. november 25., szerda 10:47

A Videoton kedden vicces közleményt adott ki Kleinheisler Lászlóról. Tudják, ő az a futballista, aki még a tartalékcsapatban sem játszik, de góljával meccset nyert Norvégia ellen a magyar válogatottnak.

Kleinheisler mellőzését már csak ezért sem érti senki. A játékosról annyit lehet tudni, hogy nem játszik, mert nem írt alá szerződéshosszabbítást, illetve, hogy a télen el akar szerződni máshová. Utóbbiról a játékos menedzsere is többször nyilatkozott már. A Videoton akkor jár jól, ha nem várja meg a nyarat, míg kifut Kleinheisler szerződése, tehát még a télen eladja.

De mindez csak találgatás, a Videoton szerint legalábbis, és egy olyan nyilatkozattal teszik tisztába, igazából még homályosabbá a Kleinheisler-ügyet, ami egy fekete öves politikusnak is a becsületére válna. Idézzük:

„Klubunk az alábbi közleménnyel szeretné elejét venni a középpályás státuszával kapcsolatos további híreszteléseknek. A Norvégia elleni sikeresen megvívott Eb-pótselejtezőt követően került a szélesebb közvélemény számára is reflektorfénybe a nyár óta a Videoton FC második csapatával készülő Kleinheisler László. A 21 esztendős középpályás ügyében folyó tárgyalásokat klubunk továbbra is a labdarúgó és a Videoton FC belügyének tekinti, ugyanakkor továbbra is azon dolgozunk, hogy a válogatottban is bemutatkozott játékos helyzete minél hamarabb, mindkét fél számára megfelelően rendeződjön. Amennyiben bármilyen, Kleinheisler László karrierjét érintő változás történik, arról a Videoton FC hivatalos médiafelületein tájékoztatjuk szurkolóinkat és a média képviselőit."

Röviden: majd lesz valami Kleinheislerrel, valamikor.

Rovatok