Index Vakbarát Hírportál

Valbuena először beszélt a szexvideós zsarolásról és Benzemáról

2015. november 27., péntek 14:16

Először beszélt a szexvideós zsarolósról a francia válogatott Mathieu Valbuena, a futballista a francia Le Monde-nak mesélt a történtekről és az ügybe belekeveredett Karim Benzemáról. 

A játékos azt mondta, hogy Benzema nem volt agresszív, amikor felvette vele a kapcsolatot, csak javasolta neki, hogy találkoznia kellene valakivel a felvétel miatt. 150 ezer eurót kellett volna fizetnie, hogy megsemmisítsék a felvételt, amin amúgy ő és a barátnője láthatók, de a futballista szerint, ha olyan nagyon aggódtak volna érte a zsarolók, akkor nem kérnek pénzt. A banda tagjai korábbi hírek szerint a Real Madridban játszó Benzema gyerekkori barátai. 

"Nagyon nagyot csalódtam benne, ezek szerint nem volt annyira őszinte a viszonyom vele, mint ahogy ezt ő előadta" - mondta Valbuena a lapnak. 

Amikor Benzema neve is felmerült a zsarolásban, akkor felhívta Valbuenát, és pánikolt, hogy nem keveredhet ilyen ügybe, mire a megzsarolt futballista csak annyit mondott, hogy nincs miért aggódnia. De furcsának találta, hogy a Real-játékos megpróbálta összehozni ezekkel az emberekkel.

"Tagadnunk kell az egészet, ez nagyon gáz. Lányom van, meg minden" - így rimánkodott Benzema neki. A Real-játékost végül őrizetbe vették, egy éjszakát a rendőrségen töltött, és később meg is vádolták, ha bűnösnek találják, akár öt évet is kaphatna. A klubja kitart mellette. 

Rovatok