Index Vakbarát Hírportál

Játszatom-e Neymart? Ha nem, kinyírnak!

2016. január 29., péntek 18:51

Szombaton délután négykor az első a másodikkal játszik a spanyol ligában, a Barcelona fogadja az Atletico Madridot. Mindkét csapatnak 48 pontja van, a Barca vezet jobb gólkülönbséggel, illetve van egy elmaradt meccse, így eggyel kevesebbet játszott.

Luis Enrique sajtótájékoztatót tartott a rangadó előestéjén, ahogy szokott. Igyekezett csökkenteni a végeredmény jelentőségét, szerinte, "egyáltalán nem dönt el semmit, hogy ki győz". Sok jó csapat van, majdnem hátra van még a bajnokság fele, így bármikor, bárki ellen nehéz helyzetbe kerülhet az ő csapata és az Atletico is - fejtette ki véleményét az edző.

Neymar szerdán, a kupameccsen nagy gólt rúgott az Athletic Bilbaónak, de meg is sérült közben. Csütörtökön nem edzett rendesen, pénteken viszont igen. Azt tudakolták a trénertől, megfordult-e a fejében, hogy a biztonság kedvéért nem küldi ki az Atleti ellen.

"Az lenne a rizikó, ha nem küldeném pályára. A drukkerek ki is nyírnának. Rátapostak a lábára, ennyiért nem fogom pihentetni, játszani fog" - felelte az AS.com újságírójának.

Neymar a napokban állítólag azt mondta, szívesen játszana majd Pep Guardiola csapatában, ami kicsit meghökkentőnek tűnik. De nem Luis Enriquének.

Kiváló ízlése van!

- ennyivel intézte el.

Tudni kell persze, hogy ő és Guardiola barátok, a Barcában éveket játszottak együtt, edzőként is voltak kollégák, amikor Guardiola már a nagy Barcát, Luis Enrique meg a B csapatot edzette.

Dicsérte még Diego Simeone munkáját, úgy látja, nagyon ért a futballhoz, remekül választja meg a játékosait, és kitűnő munkát végeztet velük, ezért juttathatta ilyen magasra az Atleticót.

Rovatok