Index Vakbarát Hírportál

Vardyék mehetnek Dubajba vagy akárhova

2016. február 15., hétfő 11:20

Claudio Ranieri egy hét szabadságot adott a Leicester City játékosainak miután vasárnap 2-1-re kikaptak az Arsenaltól. Az edző eredetileg csak győzelem után engedte volna el Jamie Vardyékat.

Ranieri korábban fogadást kötött a csapattal, ha megverik a Liverpoolt, a Manchester Cityt és az Arsenalt is, akkor egy hét kimenőt ad nekik. A három meccsből végül csak hat pont jött össze, de a Leicester-edző nem görcsöl így sem.

„Ha 120 százalékot adsz ki, és hiszel abban, hogy valami különlegest csinálsz, és aztán elveszítesz egy nehéz meccset, akkor azt mondom, ne aggódjunk, hiszem még mindig két ponttal vezetünk" – idézte Ranierit a Leicester Mercury.

„Csak hat pontot szereztünk, de magamnak azt mondtam, egy pontunk lesz a City ellen és egy az Arsenaltól, de végül hármat szereztünk a Citytől, így számomra ez ugyanolyan, mintha kilenc pontunk lenne. Ők most hazamennek, és legközelebb jövő hétfőn látjuk őket. Megérdemlik. Nem tudom, hová mennek, Dubajba vagy máshová. Én egy napig Londonban leszek, aztán megyek Rómába" – mondta az edző.

Rovatok