Index Vakbarát Hírportál

Nem találták a rendszámát a listán, Storck ezért maradt kinn

2016. február 15., hétfő 12:37

A hétvégén Bernd Storck és segítője, Andreas Möller a helyszínen akarta megtekinteni az Újpest-Videoton NB I.-es bajnokit, de nem jutottak túl a biztonsági kordonon.

Senki sem értette, miért nem mehet be a magyar futballválogatott kapitánya egy bajnoki meccsre, az Újpest FC most közleményben magyarázta el. Az indoklás is olyan, mint maga az eset:

„Klubunk vezetősége belső vizsgálatot rendelt el azok után, hogy kiderült: Bernd Storckot, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát és segítőjét, Andreas Möllert nem engedték be az Újpest FC – Videoton bajnoki mérkőzésre, holott érvényes jeggyel és parkolási engedéllyel rendelkezett.

A térfigyelő kamerák felvételének megtekintetése után kiderült, hogy a Szusza Ferenc stadion bejáratánál lévő rendező hibázott, aki nem találta Storck autójának rendszámát a nála lévő listán. Mindez azt is jelenti, hogy első közleményünkben – az akkor rendelkezésünkre álló információk alapján – tévesen állítottuk, hogy a kapitány már a rendőrkordonon sem jutott át."

Rovatok