Index Vakbarát Hírportál

Agüeróék kiakadtak, milyen pályán kell játszaniuk

2016. március 23., szerda 10:08

Az argentin válogatottra két világbajnoki selejtező vár a következő napokban: először Chilében lépnek pályára, aztán jön egy hazai meccs Cordobában, utóbbival viszont van egy kis gond. 

A pályáról ugyanis olyan képek érkeztek, hogy Sergio Agüero és Javier Mascherano egyből háborogni kezdtek. A cordobai stadion gyepe ugyanis egy megyei csapat pályájára hasonlít, mert nemrég koncertet rendeztek ott. 

A repülőn arról beszéltünk, hogy nagyon jó lenne, ha csinálnának valamit a pályával, mert ez eléggé sokkoló. Olyan, mintha egy ifipályán kellene játszanunk

- nyilatkozta a City-csatár Sergio Agüero. 

A  Barcelonában futballozó Mascherano szerint nemcsak a játék minősége lesz rossz, hanem sérülésveszélyes is lehet a mérkőzés a talaj miatt. De nem csak ez a baj. 

"Sosem konzultálnak velünk a meccsek helyszínéről, pedig nincsenek nagy igényeink. Néha úgy tűnhet, hogy vörös szőnyeget raknak elénk, amikor hazautazunk Argentínába, de ez nem így van" - mondta a védő.

A legtöbb argentin válogatott Európában futballozik, onnan kell hazarepülniük Dél-Amerikába, a selejtezőkre. 

Az argentinoknak kellenek a jó eredmények a következő két meccsen, mert az első négy selejtezőből csak egyet nyertek meg, és öt pontjuk van. Jelenleg nincsenek is vb-kijutást érő helyen.

Rovatok