Index Vakbarát Hírportál

Megijedt a Bayern München, hogy elveszíti Götzét

2016. március 27., vasárnap 17:30

Mario Götze a frászt hozta a Bayern München vezetőire, amikor azt nyilatkozta a ZDF német televíziónak, hogy ismét kapcsolatban van Jürgen Kloppal, akivel annak idején a Borussia Dortmundban dolgoztak együtt. A német válogatott futballista új klubjában, a Münchenben ritkán kap szerepet, és könnyen lehet, hogy a nyáron klubot cserél.

Götze a német labdarúgás egyik legnagyobb reménységeként két bajnokságot is nyert a Dortmunddal és a 2012-es világbajnokságon az ő góljával nyerte Németország a döntőt. 2013-ban aztán sok dortmundi nagy csalódására a bajorokhoz távozott. Neki is csalódás azonban, hogy az idén csak nyolc bajnokin játszhatott és egy gólt lőtt.

Götze egyelőre nem beszél a váltásról, szerinte annak nincs itt az ideje. Sőt nemmel felelt arra a kérdésre, hogy a Liverpoolhoz megy-e. Neki most csak az a fontos, hogy visszatérhetett a csapatba, éppen a Werder elleni 5-0-ás győzelem alkalmával.

Götze várja, hogy a Bayernhez nyáron érkező Carlo Ancelotti alatt dolgozhasson. A váltás szerinte nagyon sok mindentől függ, és majd a jövőben minden kiderül. Az lesz viszont az igazán fontos, hogy az új edző mit gondol majd.

Götzét 2017-ig szóló szerződés köti a Bayern Münchenhez.

Rovatok