Index Vakbarát Hírportál

Dárdai: Jókor jött ez a pofon

2016. április 4., hétfő 09:37

A Hertha BSC súlyos vereséget szenvedett a Bundesliga vasárnapi fordulójában, a Borussia Mönchengladbach 5-0-ra győzte le Dárdai Pál csapatát. Az edzőnek ez volt az eddig legnagyobb veresége a berlini klubnál.

Dárdai úgy vélte, hogy megérdemelt volt ez a vereség. „Az 5:0 igazságos eredmény, tükrözte a teljesítményt. Nincs értelme szépítgetni. Ma rossz formát fogtunk ki, és feltételezem, hogy az én hibám volt. Mivel az egész csapat rosszul mozgott, én hibázhattam."

„A Gladbach egy BL-csapat, míg mi csak egy nagyon keményen dolgozó klub vagyunk, de jó, hogy kaptunk most egy ilyen pofont. A fiúk azonban visszatérnek, és ha olyan szorgalmasan dolgozunk, mint a hangyák, akkor megnyerjük a következő meccset."

Dárdai arról is beszélt, hogy nem volt elég egységes és friss a csapata, az ellenfél pedig nagyon gyors játékával szétzilálta őket.

A Hertha 28 forduló után a Bundesliga harmadik helyén áll, de a Mönchengladbach és a Bayer Leverkusen is csak három ponttal van mögötte. Dárdaiék pénteken a Hannoverrel játszanak.

Rovatok