Index Vakbarát Hírportál

A gól, amit nem várt az angol focitól

2016. április 9., szombat 19:24 | aznap frissítve

Az Aston Villának nagyon kellett volna egy győzelem, hogy reális esélye maradjon a bennmaradásra a Premier League-ben, de otthon kikapott a Bournemouth-tól.

A vendégcsapat az első félidő ráadásában szép gólt szerzett egy szöglet után kombinációból. Francis indította az akciót, Ritchie egy sarkazással passzolt vissza neki az alapvonalnál, és tőle már ment is a keresztlabda. Picit Cook mögé érkezett, de a felfutó középső védő a háta mögött kapuba pöccintette a labdát.

A Bournemouth a 74. percben King góljával már 2-0-ra ment, de végül 2-1 lett a végeredmény. A 85. percben Ayew szépített. Az Aston Villa 16 ponttal az utolsó, 20. helyen áll, hat forduló alatt kéne legalább 15 pontot gyűjtenie, hogy bennmaradjon.

 A Chelsea először kapott ki Guus Hiddink kinevezése, december 19-e óta. A Swansea 1-0-ra győzött Sigurdsson 25. percben szerzett góljával. 

Az angol bajnokság szombati utolsó meccsén zuhogó esőben a WBA szerzett vezetést Manchesterben, és micsoda szerencsétlen góllal! A City vezetett támadást a West Brom térfelén, egy cselnél a hazaiak játékosa a bíróba botlott, így elvesztették a labdát, amit gyorsan előrejátszott a vendégcsapat, a 16-os sarkáról Sessegnon lőtt a rövidbe. A 19. percben Agüero 11-esből egyenlített, majd a 2. félidőben Nasri lőtt közelről a kapuba.

A győzelemmel a ManCity 2 pontra megközelítette a 3. Arsenalt.

Premier League, 33. forduló:

Rovatok