Index Vakbarát Hírportál

Nem panenka ez, annál is klasszabb

2016. április 15., péntek 11:33

A hihetetlen Liverpool-Dortmund EL-negyeddöntő mögött háttérbe szorult az Európa Liga-specialista Sevilla Athletic Bilbao elleni tizenegyespárbajos továbbjutása, csütörtökön.

A Sevilla 2-1-re nyert idegenben az első meccsen, a Bilbao ugyanennyire a visszavágón, majd 120 perc után jöhetett a szétlövés.

A vendégek negyedik rúgója, Benat erőtlenül, középre és magasan helyezte, a kapus nem ment el semerre, és mellre vette a labdát. Az utolsó bilbaós aztán berúgta, de Kevin Gameiro a Sevillából úgy állt oda legutolsóként, hogy ha beveri, ők mennek tovább.

 Szó szerint ezt tette, méghozzá ritka jól helyezett és erős lövéssel, aminél a labda a lécről pattant be. A kapusnak halvány esélyt sem hagyott, hogy odaérjen.

Gameiro francia válogatott csatár, a Sevillában nem is mindig kezd, ennek ellenére a Barcelona állítólag őt szemelte ki, vinnék az MSN első cseréjének a nyáron. Tehetsége kétségtelen: 15 gólja van a bajnokságban, a szezonban 24, és a 135 Sevilla-meccsen szerzett 63 találata is magáért beszél.

Rovatok