Index Vakbarát Hírportál

Hazard egy hete megígérte a Leicesternek a bajnoki címet

2016. május 3., kedd 09:29

Az angol futballbajnokságban hétfő este a Tottenham csak döntetlent játszott a Chelsea-vel, és ezzel gyakorlatilag bajnokká avatta a Leicester City-t, mert a Tottenham így már nem tudja beérni az utolsó két fordulóban.

A meccsen 2-0-s Tottenham vezetés után állt fel a Chelsea, és az is érdekes, hogy az egyenlítő gólt pont az az Eden Hazard szerezte a 83. percben, aki egy héttel ezelőtt megígérte, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy ne a Tottenham legyen az angol bajnok. 

A szurkolók, a klub és a játékosok sem akarják, hogy a Tottenham megnyerje a bajnokságot. Reméljük, hogy a Leicester lesz a bajnok, mert megérdemlik

- mondta a múlt héten a Chelsea-játékos a BBC-nek. 

Ezek után jött a meccs hajrájában lőtt gólja, igazi klasszis megoldás volt, ahogy ellőtte a hosszú felsőbe a labdát. 

 
 

A Tottenham-edző Mauricio Pochettino a meccs után elmondta, hogy ő nagyra értékeli, hogy a Chelsea ennyire komolyan vette őket és a mérkőzést, és gratulált Claudio Ranierinek is. 

„Ez az egész egy jó lecke volt számunkra. Nekünk van a legfiatalabb keretünk a ligában, és nagyon büszkék vagyunk, a szurkolóknak is annak kellene lenniük, mert nagyon ígéretes jövő előtt áll ez a csapat"- mondta Pochettino. 

Rovatok