Index Vakbarát Hírportál

Bogdán Ádám ismét az angol bajnokságban védhet

2016. május 11., szerda 09:13

Jürgen Klopp elismerte, és mint lehetőségről arról beszélt, hogy a magyar válogatott kapus Bogdán Ádám visszatérhet a kezdőbe. Az Nso.hu által idézett clickliverpool.com azt írja, hogy a West Bromwich Albion ellen az utolsó fordulóban védhet a magyar.

Ez azért akkora szenzáció, mert a magyar kapus fél éve nem védett a Premier League-ban, akkor is a nyakába varrták a vereséget, ahogy nem sokkal később a kupameccsen is hibázott, szögletből kapott gólt a Liverpool, ezután a magyar száműzött lett, a szurkolók egy része pedig ellene fordult.

A Liverpool azonban bejutott az Európa Liga döntőjébe, és közben még két meccset kellene lejátszania az angol bajnokságban, az egyik ebből a Chelsea. A szerdai meccs után vasárnap jön az angol bajnokság utolsó fordulója, majd a következő szerdán az EL-döntő a Sevilla ellen.

Klopp azt mondta, nem kérdés, hogy ki véd a Chelsea ellen. Az első számú kapusuk ugyanis Simon Mignolet, de őt pihentetné az EL-döntő előtt, a helyettesek azonban sérültek, Ward térdsérülése nem jött rendbe, Bogdán ő helyette ülhetett le a hétvégén a kispadra a Watford ellen. Szóba jöhetne még Shamal George is, de ő szintén sérült, így Klopp azt mondta, igen, Bogdán játszhat.

Klopp azt mondta, meglátja, mi lesz ma este a Chelsea ellen, aztán dönt majd, mi legyen vasárnap az utolsó fordulóban. Természetesen ez kockázattal jár, de minek nincs kockázata az életben, mondta Klopp, aki szerint az ilyet meg kell ragadni, nem pedig túlgondolni a dolgokat.

Rovatok