Index Vakbarát Hírportál

Vardy ékpárjáért döntene átigazolási csúcsot a Leicester

2016. május 11., szerda 10:13

Világsztárok nélkül, az elit csapatoknál megszokott összegekhez képest fillérekből összevásárolt játékosokkal nyerte meg az idei angol bajnokságot a Leicester City, és bár a bajnoki cím után erősíteni szeretnének a BL-szereplés miatt, úgy tűnik, a filozófián nem kíván változtatni Claudio Ranieri, a csapat vezetőedzője.

Vagyis továbbra sem világsztárokkal akarja teletömni a keretet, de a csapat átigazolási rekordját azért valószínűleg így is megdöntik majd. Méghozzá a Deportivo La Coruña támadója, Lucas Pérez miatt, akiben Jamie Vardy tökéletes csatártársát látja az olasz edző. Ez persze nem lesz annyira nehéz, mert az eddigi legdrágább igazolások Okazaki Sindzsi volt, akit 11 millió euróért szereztek meg tavaly nyáron a Mainztól.

A 27 éves Pérez, aki eddig 38 meccsen 19 gólt és 11 gólpasszt hozott össze a szezonban, jelenleg 10 millió eurót ér a Transfermarkt szerint, tehát jó eséllyel többe kerül majd, mint a japán.

De nem Pérez az egyetlen Spanyolországban játszó kiszemeltje Ranierinek: a védelembe ingyen vinné a Sporting Gijónból Luis Fernándezt, aki Robret Huth és Wes Morgan cseréje lehetne, 

Rovatok