Index Vakbarát Hírportál

Nagy Ádám: A Bayern sem elérhetetlen

2016. július 19., kedd 18:11

„Vegyes érzéseim vannak az átigazolással kapcsolatban, mert az Európa-bajnokság után nagyon jó érzés volt visszatérni a Fradi öltözőjébe a többiek mellé, akiket mind ismertem. Ott volt a levegőben, hogy együtt küzdenek újabb nagy dolgokért, de ennek már – saját döntésből – nem leszek része” – kezdte a búcsúzkodást a Bolognához igazolt Nagy Ádám az M4 Fradi Tv keddi adásában.

Nagy lényegében a teljes fradis karrierjét áttekintette röviden onnantól kezdve, hogy szinte az utcáról bekerült az NB III.-as Ferencváros II-be, a Paks elleni felnőtt bemutatkozásán át a távozásig.

Nehéz volt megküzdenie a Ferencvárosban is a helyéért, tudja, hogy a Bolognában sem lesz könnyű dolga, de tudatosan építette a karrierjét, és várja a kihívást. Az olasz csapathoz igazolása kapcsán elárulta, hogy a legfontosabb szempont a játéklehetőség volt, és bár ezt sehol sem garantálják, a vezetőedző Roberto Donadonival és a sportigazgató Riccardo Bigonnal folytatott beszélgetések alapján viszont úgy tűnt, kész terv van a klubnál, amihez ő is sokat hozzá tud tenni.

Rengeteget tud majd tanulni a csapatnál, jók az alapok, és ezt a pályán is hasznosítani tudja majd. Ám ahhoz, hogy ide eljusson, kellett az Eb-n az a felismerés is, hogy kemény munkával és edzéssel el lehet érni a világsztárok szintjét is, és bármelyik topcsapat, így akár a Bayern München sem lehetetlen szint.

Rovatok