Index Vakbarát Hírportál

Simeone: Milánó kinyírt engem

2016. július 28., csütörtök 15:37

Az elveszített BL-döntő óta először állt a sajtó elé az Atletico Madrid edzője, Diego Simeone, akinek csapata Ausztráliában túrázik, és a Tottenham elleni meccsel kezdi meg a felkészülést az új szezonra.

Az argentint mélyen megrázta a vereség, két éven belül veszített két döntőt.

Halálként éltem meg, nagyon nehéz róla beszélnem - mondta a meccset felvezető sajtótájékoztatón. - Csak nagyon hosszan tudnám kifejteni, a lényeg, hogy erősek vagyunk, lelkesek és tudunk remélni. Nagy erőkkel vetem bele magam újra a munkába a játékosaimmal, cél jól dolgozni az előszezonban, lezárni az átigazolásokat, aztán ha megvagyunk, megtalálni a legjobb módját, hogy a maximumot hozzuk ki abból, amink van.

Az argentin kispad Tata Martino távozásával újra megüresedett, és őt is szóba hozták vele.

Rengeteg edzőnek tetszik az argentin pad, de a klubokkal kötött szerződések megakadályozzák a közös munkát. Idővel egy lehetőség lehet nekem is.

Az Internél Roberto Mancini a kirúgás szélén áll, erről is faggatták.

"Fiatal vagyok, más bajnokságok is vonzanak. Különösen az angol és az olasz csábítóak" - felelte a felvetésre, hogy mikor szerződik olasz exklubjához.

Antoine Griezmann, legjobb játékosa az Atleticóban, az Eb-n is villogott, gólkirály lett, a döntőben kapott ki a franciákkal Portugáliától. Ha nyernek, az Aranylabdára is favorit lett volna, de Simeone szerint így is van esélye.

"Meggyőződésem, hogy a három döntős között lesz az Aranylabdára. Sok gólt lőtt, és mindig meghatározó volt."


Rovatok