Index Vakbarát Hírportál

A 96. percben védett büntetőt a 17 éves Milan-kapus

2016. augusztus 22., hétfő 10:52

Új edzővel kezdte a szezont mindkét milanói csapat, a Milannál Vincenzo Montella, az Internél Frank De Boer mutatkozott be a kispadon. Előbbi győzelemmel, 3-2-re verték a Torinót, utóbbi vereséggel, a Chievótól kaptak ki idegenben 2-0-ra.

Az Inter zakója nem volt túl drámai, kaptak egy-egy klasszisgólt a második félidő elején és a vége felé a szlovén Valter Birsától, simának tűnt a meccs. Bár a középpályán kezdett a két neves nyári szerzemény, Ever Banega és Antonio Candreva is, De Boer háromvédős rendszerre igyekszik átállni, és ez nem működött.

Sokkal jobb meccset játszott a Milan, ami Carlos Bacca első olaszországi mesterhármasával a 62. percben már 3-1-re vezetett, és még a 90.-ben is ez volt az állás. A hosszabbítás viszont egészen parádésan alakult, Baselli a 91. percben szépített, a 96.-ban pedig büntetőt kaptak a vendégek.

Az első torinói gólt szerző Belotti állt oda, de a 17 éves Milan-kapus, Gianluigi Donnarumma a 96. percben kivédte a büntetőjét, megmentve a három pontot és Montella sikeres bemutatkozását.

A Torinónál Szinisa Mihajlovics, aki az előző szezonban a Milan edzője volt, és az idény vége felé rúgták ki, így vereséggel kezdett az új klubjánál.

Rovatok