Index Vakbarát Hírportál

Dárdai vigyorog: a Bayernt szorongatja a Hertha

2016. szeptember 18., vasárnap 19:25

A Hertha BSC harmadik meccsét is megnyerte a Bundesligában, 2-0-ra verte otthon a Schalkét vasárnap kora este. Ezzel Dárdai Pál csapata ugyanúgy hibátlan, 9 pontos, mint a tabellát vezető Bayern, csak öttel gyengébb gólkülönbsége miatt második.

De inkább mondjuk azt, hogy kevésbé jó az a gólkülönbség, a 6-1-et nem kell szégyellni, még ha a Bayerné 11-1 is három kör után.

Dárdai emberei a szünet után gyűrték be a Schalkét, a 64. percben Pekarik leszerelte Stamboulit, majd tökéletesen gurított vissza Weisernek, aki egyből bevágta a léc alá.

Mitchell Weiser gólja - Hertha BSC vs. Schalke

Percekkel később a gólszerző ugratta ki Stockert, aki ziccerben higgadtan a bal alsóba gurított.

Valentin Stocker gólja - Hertha BSC vs. Schalke

Dárdai már az első találatnál vigyorgott, mint egy kisgyerek, a meccs után pedig még boldogabb lehetett, természetesen. Amint pár hete mondta, már megint a BL-ről fognak beszélni, ha ezt így folytatják, és "félelme" valószínűleg annál is hamarabb bekövetkezett, mint gondolta.

Tavaly a Hertha egész idényben BL-helyen volt, az utolsó fordulókban csúszott a négyen kívülre, az EL-indulók közé. Oda aztán nem sikerült bejutnia, mert az első selejtezőjén kiverte a Bröndby.

Szerdán Bayern-Hertha szuperrangadó jön a Bundesligában.

Rovatok