Index Vakbarát Hírportál

Dobjanak el mindent, Payet belőtte az ősz gólját

2016. október 1., szombat 18:07

A West Ham a Middlesbrough-val játszott otthon a Premier League 7. fordulójában, és az 51.-ben a vendégek Stuani góljával megszerezték a vezetést.

Dimitri Payet, a hazaiak legjobbja, az Eb egyik sztárja válaszolt, bő öt perc múlva, egészen szenzációs szólógóllal. A bal oldalon, messze a kaputól kapta meg a labdát, és elindult. Lefordult az első emberről, otthagyta, befűzte a másodikat, ezzel belépett a tizenhatosra, eltolta a harmadik mellett, majd a negyediket és az ötödiket is elküldte, miközben keresztbe futott, és végül visszagurította a hosszú alsóra a labdát.

Messi lőtt hasonló gólokat, de hogy ennyire messziről vigye be a labdát, és be is tudja fejezni, vele is csak egyszer-kétszer történt meg.

A meccs 1-1 lett, a WHU így is csak 18., kieső, a Boro is csupán 16. Négy, illetve hat ponttal állnak a Premier League-ben.

Három nyeretlen bajnoki után győzött a Chelsea szombat délután, Hullban, 2-0-ra.

Két meglehetősen hasonló gólt lőttek - a 61. és a 67. percben - , az elsőt Willian csavarta a bal felsőbe rövidebb szóló és visszacsel után.

Diego Costa biztosította be a győzelmet, ugyanolyan lövéssel, csak szóló és csel nélkül. A Chelsea 13 ponttal a 6. helyen áll.

A másik két szombat délutáni meccs: Sunderland-WBA 1-1, Watford-Bournemouth 2-2. A Pool kora délután 2-1-re verte a Swansea-t.

Rovatok