Index Vakbarát Hírportál

Hihetetlen szavak Balotelliről

2016. október 4., kedd 19:49

Mario Balotelli újjászületett a Nice-ben, vezetik a bajnokságot. Három bajnokiján ötöt lőtt, összesen hat gólnál jár. Vasárnap is ő döntött a hajrában, aztán ugyan kiállították, ám szinte biztosan törlik a második sárgáját, így a Lyon elleni rangadón is játszhat majd.

Lucien Favre, a Nice edzője nem győzte dicsérni.

A hozzáállása nagyszerű, a csapattársaival és a staffal is jóban van. Odafigyel, segíti az egész csapatot. Edzés után túlórázik, plusz munkát végez, a kapu előtt gyakorol. Nagyon elégedettek vagyunk vele.

Hihetetlen szavak ezek azok után, hogy a Milannal és előtte a Liverpoolnál egy-egy bajnoki gólt tudott csak összehozni az előző két szezonban. A Poolból kiszorult, visszakölcsönözték a Milannak, de rövid idő alatt ott is a padon találta magát.

Elment Franciaországba, egy kisebb klubhoz, most mégis veretlenek a ligában nyolc meccsen, csak két döntetlenjük van. Favre szerint ebben nagy szerepe van Balotelli klasszisának.

Mariónak hihetetlen képességei vannak, remek jobbal és fejjel. Viszont a balján még dolgoznunk kell. Ez egy hosszabb folyamat. Ő a legmagasabb szintre akar visszajutni, és oda is fogunk érni, lépésről lépésre. Túl sokat nem kérhetünk egyszerre, az nem működne

- idézte a trénert az ESPN.

A lényeg viszont, hogy a két év alatt nem felejtett el gólt lőni.

Nagyon jó a kapu előtt, ezt a vak is látja. Hihetetlen gólokat képes szerezni, bármelyik pillanatban.

A továbbiakban Favre viszont még többet vár majd tőle: "Jelenleg óriási hasznunk van a befejezőképességéből, de minél jobban belelendülünk a szezonba, a szólóira és arra is szükségünk lesz, hogy visszazárjon".

Balotelli a két év alatt a válogatottból is kimaradt, nem mehetett a nyári Eb-re. Most újra felmerült a neve, de az új kapitány, Giampiero Ventura nem hívta be a csütörtöki, Spanyolország elleni vb-selejtezőre.

Rovatok