Index Vakbarát Hírportál

6 meccs óta nyeretlen Guardiola, de nincs varázspálcája

2016. október 27., csütörtök 15:22

A jó szezonkezdés után a Manchester City zsinórban hatodik tétmeccsét sem tudta megnyerni Pep Guardiola irányítása alatt: szerda este a Manchester Unitednél kaptak ki a Ligakupában. 

A Bayerntől érkezett edzőnek magyarázkodnia kellett a vereség után, de szerinte nincs nagy baj, máshol is előfordul az ilyesmi. "Pontosan ugyanúgy csinálok mindent, mint amikor tíz mérkőzést nyertünk meg egymás után a szezon elején. Az ilyen botladozás bárhol előfordulhat" - mondta. 

Azt is hozzátette, hogy minden csapatnak vannak jó és rossz periódusai, és reméli, hogy a rossz széria nem folytatódik, viszont az ilyenek átvészelése ugyanúgy a munkája része, és nem akar komoly változtatásokat eszközölni.

"Az emberek azt hiszik, hogy van egy varázspálcám, de az ilyen dolgok nem léteznek a futballban"

A City a vereség miatt ebben az idényben már nyeri meg a Ligakupát, de  húsz ponttal vezeti a bajnokságot, a szintén húszpontos Arsenalt és Liverpoolt előzi annak ellenére, hogy legutóbbi három bajnokiját nem tudta megnyerni. A Bajnokok Ligája csoportkörében három találkozó után négy pontjuk van, de így is csoportjuk második helyén állnak.

Rovatok