Index Vakbarát Hírportál

Doll: Mintha nem lehetnénk bajnokok

2016. november 20., vasárnap 09:12

Hatalmas meccset játszott a listavezető Vasas, és a bajnoki címvédő FTC, a két tizenegyest is kihagyó Vasas a 93. percben szerzett góllal mentette 2-2-es döntetlenre az NB I. 16. fordulójának rangadóját.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Thomas Doll alig fogta vissza magát, elég egyértelmű nyilatkozatot tett.

„Nagyon intenzív mérkőzés volt, jól kezdtük a találkozót, korán gólt szereztünk. Kevés helyzet alakult ki, mivel mindkét csapat keveset engedett a másiknak, továbbá gond volt, hogy Ramírez kiállítása miatt sok időt emberhátrányban kellett töltenünk."

„Semmilyen szemrehányást nem tehetek a fiúknak, nagyon hosszú időn keresztül igyekeztünk mindent elviselni, még kettő egyre is vezettünk, Dibusz két büntetőt fogott, de a végén meg lettünk büntetve, amikor kiegyenlített a Vasas."

A munka a csapattal nagyon sok örömet okoz, de minden más, ami körülvesz bennünket, elkeserít. Mintha nem lehetnénk bajnokok.

„Nyolcadik, vagy kilencedik büntető ez ellenünk, ilyet edzőként még nem tapasztaltam."

Kassai játékvezető három 11-est fújt be a Fradi ellen, és a háborgó Dollt is elküldte a kispadról, az edző ezt - újságírói kérdésre- elég gúnyosan értékelte.

„Semmi extrát nem mondtam Kassainak, fogalmam sincs, miért küldtek el a kispadról, nem sértettem meg senkit, nem gesztikuláltam.

Igazságos eredmény született, minden ítélet, sárga és piros lap jogos volt, a tizenegyesek is egyértelműek voltak, hagyják nyugodtan Kassai urat...”

A Vasast edző Michael Oenning is értékelt. „A meccs végére pár ősz hajszállal több lett a fejemen. Mondtam a játékosaimnak, hogy ezt az unokáiknak is mesélni fogják. Nagy árat fizettünk ezért az egy pontért, Saglikot elveszítettük. Örülök az eredménynek, mi voltunk az a csapat, amelyik nyerni akart. Büszke vagyok a csapatomra, az egységgel hegyeket tudnak megmozgatni. Ferenczi Pista sztorija egy soha véget nem értő történet, egyelőre nem gondolkodunk a nyugdíjazásában."

Rovatok