Index Vakbarát Hírportál

A megtámadott lányok szerint rugdosott a Fradi-kapus

2016. november 23., szerda 08:24

Újabb részletek derültek ki abban az ügyben, amelyben a Ferencváros kapusa, Jova Levente is érintett, és amiben a rendőrség garázdaság vétség elkövetésének gyanújával nyomozást indított. Az eset bő egy hete, a Raktár Bár nevű szórakozóhely előtt történt.

A Bors megszólaltatta a megtámadott lányok egyikét, aki részleteket mesélt el. Elmondja, hogy Jova odament az egyik lányhoz, a hajába fújt és alányúlt. A lányok próbáltak menekülni, de Jova folyamatosan lekurvázta, majd rugdosni kezdte őket. 

Állítólag az egyiket mellbe rúgta, eltörte a telefonját, sőt az egyik lány kezét is.  Végül nem a kidobók, hanem a lányok odaérkező barátai látták el a futballista és barátai baját.

A megszólaló lány még hozzátette, másnap a Fradi egyik vezetője, egy Zoltán nevű férfi kereste őket, hogy békésen rendezzék el az ügyet, de végül nem jelentkezett. Egyben tagadták azokat vádakat, hogy zsarolták volna a kapust, a feljelentést sem ők tették, fogalmuk sincs róla, ki lehetett.

Jova Leventét a Ferencváros vezetése felmentette az edzések látogatása alól, és egyes hírek szerint a szerződésének felbontását is kezdeményezik, vagyis kereshet magának új csapatot. A Nemzeti Sport konkrétabban tudja, szerintük a Soroksár kapusát, Holczer Ádámot akarják visszahozni a klubhoz.

A Ferencváros a következő tájékoztatást adta: „A játékossal szemben fegyelmi vétség munkajogi kivizsgálása van folyamatban, a pontos tényállás megállapítása folyamatban van, az ügy tisztázásáig a klub nem kíván további nyilatkozatot tenni. A múlt héten megindított fegyelmi eljárás befejezéséig a klub felmentette a játékost a munkavégzés alól.”

Rovatok