Index Vakbarát Hírportál

Nagy cikiben volt a Barca, egy 18 éves megmentette

2016. december 1., csütörtök 00:18

A harmadosztályú Hercules Alicante fogadta a Spanyol Kupában a Barcelonát szerda késő este. A vendégcsapat erősen tartalékosan állt ki, de pályán volt a nagyok közül Arda Turan, Paco Alcacer, Rafinha, Digne, Denis Suarez és Umtiti is, a szünet után André Gomes is beszállt, így semmi gondjuk nem akadhatott volna, elméletileg.

Csakhogy a Barca a szezonban oly' gyakori gyenge formáját hozta, a kiscsapat simán partiban volt vele, sőt: az 52. percben David Diaz közelről a vezetést is megszerezte a hazaiaknak.

Nem sokáig vezettek, az 59. percben egy elsőmeccses, Carles Alena 28 méterről nagy gólt lőtt a bal alsóba, és kiegyenlített.

Ezen kívül viszont nem sok szép megmozdulása volt a bajnoki címvédőnek, és maradt is az iksz a végéig.

Lesz még visszavágó, december 21-én, Barcelonában. A Real Madrid viszont már mindkét meccsét lejátszotta ebben a körben, 7-1 után szerdán, otthon 6-1-re verte a szintén harmadik ligás Cultural Leonesát. Mariano mesterhármast lőtt, Zidane fia első meccsén azonnal betalált.

Szombaton Barca-Real, a bizarr 16:15-ös időpontban. A Madrid 32 meccse veretlen, a Barca november 6-a óta nem nyert meccset spanyol földön, három ikszet sikerült összehoznia.

Rovatok