Index Vakbarát Hírportál

Ez volt Vardy feltámadása: kiütötték Guardioláékat

2016. december 10., szombat 20:31

Nagyot változott a tabella az angol bajnokságban, ahol az Arsenal, legalábbis vasárnapig, átvette a vezetést miután legyőzték a Stoke City-t. A nap rangadója a címvédő Leicester és a Manchester City találkozója volt, a tavalyi bajnok feledtetve idei halovány teljesítményét, 4-2-re legyőzte Guardioláékat.

Jamie Vardy harmadik gólja - Leicester City vs. Manchester City (4:0)

Az utóbbi meccsen a 80. percben még 4-0-ra vezetett a tavalyi győztes Leicester. Vardy mesterhármast lőtt, a videón a harmadik gólja szinte 0 szögből, aztán jött Kolarov előbb egy góllal, majd assziszttal Nolitónak, így kialakítva a végeredményt. A Leicester a hét közepén megalázó vereséget szenvedett a Bajnokok Ligájában a Portótól, igaz, már továbbjutottak.

A City másfél körös hátrányba került a szombaton szenzációsat játszó Arsenalhoz képest, illetve a csak holnap pályára lépő Chelsea-hez képest.

Az Arsenal a Stoke-ot fogadta és az első félidő közepén hátrányba került, de aztán Walcot közelről egyenlített, majd Özil egy okos fejessel az előnyt is megszerezte. Iwobi gólja alakította ki a 3-1-es végeredményt.

Rovatok