Index Vakbarát Hírportál

A magyar bírók nem, Ronaldo bent látta, ön szerint?

2016. április 13., szerda 08:58 | aznap frissítve

A Real Madrid 0-2-es első meccs után 3-0-val ejtette ki a Wolfsburgot a Bajnokok Ligájából. A Madrid két gyors gól után küzdött a harmadikért, hogy hosszabbítás nélkül megússza a meccset. A harmadik gólhoz a 66. percben közel jártak, de Diego Benaglio és Kassai Viktor bírói csapata is észnél volt.

Szöglet után Sergio Ramos fejelt, hét méterről a kapufa tövét találta el, a továbbpattanó labda után a madridiak már ünnepelték a gólt, de Kassaiék nem adták meg. A lassításból ki is derült, valószínűleg jól döntöttek. Vagy nem.

Ön mit gondol?

  • 15364
    Nem volt bent
  • 2565
    Bent volt

A labda ugyanis Benaglio háta mögé pattant, hátra nyúlt, miközben a hátsó lába a vonalon volt. Gyorsan kapcsolt, zsonglőrszerű mozdulattal a fenekéhez szorította, majd a lábai között húzta elő a labdát. Valószínűleg még csípte a vonalat a labda egy kicsit, így nem volt bent, de biztosan eldönthetetlen, mert a spanyolok jobb kamerából nem mutatták meg. Például a szögletnél elhelyezett kamera sokat segíthetett volna.

Ronaldo még megpróbálta megszerezni a labdát ezután, de Benaglio határozottan fogta már.

Mivel aztán a portugál belőtte a harmadik gólt, a Real Madrid továbbjutott, az eset végülis lényegtelenné vált.

Kassai élete tévedése hasonló bent volt, nem volt bent esetnél született, amikor a 2012-es Eb ukrán-angol meccsén nem adott meg egy ukrán gólt, de a lassításokból kiderült, John Terry a vonal mögül rúgta ki a labdát. Akkor Vad II. gólvonalbíró jelzett tévesen Kassainak.

Rovatok