Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo 50 százalékos, nagy kockázatot vállal

2016. május 4., szerda 09:49

Három sérülttel várja a Manchester Cityt a szerda esti BL-visszavágóra a Real Madrid, kettő közülük nem is játszik, a harmadik viszont fog, állítja a Real-edző, Zinedine Zidane.

Benzema és Casemiro kidőlt húzódásokkal, őket nem engedik pályára lépni, a részleges szakadásból lábadozó Cristiano Ronaldónak viszont saját kezébe adták a döntést, és ott lesz a pályán - írja az Elconfidencial.com.

Zidane kedden azt mondta, a portugál "100 százalékos", de ugyanezt mondta egy hete, a manchesteri meccs előtt is, aztán a rangadó napján "érzett valamit" a Villarreal ellen meghúzott jobb combjában a szupersztár, és még a kispadra sem ült le.

Megállapították, félcentis szakadása van, amit péntek óta a legfejlettebb módszerrel kezelnek. Vasárnap már mozgott is a társaival, míg hétfőn teljes erőbedobással edzett.

Csakhogy a fenti újság állítja, nincs olyan jól, mint látszik. C. Ronaldót megvizsgálta Rafa Nadal orvosa, Mikel Sanchez és egy portugál specialista, Noronha, akik ugyanarra a konklúzióra jutottak, és ezt el is mondták a futballistának:

50 százalékos állapotban vagy, ugyanekkora az esélye, hogy rásérülsz.

Az Elmundodeportivo.com szerint Ronaldo 15-20 napos gyógyulási időt csökkentene 6-7 napra, de nem érdekli, egy ekkora mérkőzésen mindenképp ott akar lenni. Pláne, hogy nagy esélyük van a BL-döntőbe jutni: Manchesterben 0-0 lett, ami remek eredmény a Realnak, viszont a továbblépéshez gólok kellenek, azt pedig Cristiano Ronaldótól várják Madridban.

Rovatok