Index Vakbarát Hírportál

A Leicester City utolsó esélye

A Leicester City utolsó esélye

Élő
GettyImages-642424076
Csizmazia Zoltán
2017.02.22. 20:42
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sevillában egy picit később.

  • Két legenda, két kapusikon. Vajon ki lesz a győztes ma?

  • Sevilla: Rico, Rami, Lenglet, Escudero, Ferreira, N’Zonzi, Sarabia, Vitolo, Nasri, Jovetic, Correa.

    Csere: Soria, Kranevitter, Carrico, Iborra, Vietto, Ben Yedder, Vazquez.

    Leicester City: Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Albrighton, Drinkwater, Ndidi, Musa, Mahrez, Vardy.

    Csere: Zieler, Chilwell, King, Amartey, Okazaki, Gray, Benalouane.

    Játékvezető: Clement Turpin (France).

  • Porto: Casillas; Maxi Pereira, Felipe, Marcano, Telles; Neves, Danilo Pereira, Herrera; Tiquinho, André Silva, Brahimi

    Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

  • Ez, persze csak egy költői kérdés, de ha megnézzük a Bajnokok Ligája legjobb 16 közé jutott csapatokat, akkor látszik, hogy csak négy olyan van, amely nem szerepel hazája bajnokságában jelenleg a dobogó, de közülük is kettő – az Arsenal és az Atlético – is a negyedik helyen áll. A Bayer Leverkusen a középmezőnyben, de a Leicester City már a kiesés ellen harcol, ebben a pillanatban a 17. helyen áll.

    Borussia Dortmund (3.), Benfica (1.), Barcelona (2.), Paris SG (2.), Napoli (3.), Real Madrid (1.), Arsenal (4.), Bayern München (1.), AS Monaco (1.), Manchester City (2.), Atlético Madrid (4.), Bayer Leverkusen (8.), Sevilla (3.), Leicester (17.), Porto (2.), Juventus (1.), 

  • A csoportkörben kerültek össze és mind a ketten továbbjutottak. Torinóban 3-1-re nyert a Juve, a portugáliai visszavágón pedig 0-0 lett. Abban az időben két csoportkör volt még, és mind a Porto, mind pedig a Juventus az utolsóként esett ki a második körben és nem jutott a legjobb nyolc közé. 

  • A Porto és a Juventus is remekül áll hazája bajnokságában. A Juventus az utolsó 15 tétmeccséből csak kettőt veszített el (egyet 1-1 után 11-esekkel a Milan elleni olasz Szuperkupában), a Porto pedig legutóbbi 17 tétmeccséből csak egyszer, a január 3-i, Moreirense elleni kupameccset veszítette el, mellette öt döntetlen és 10 győzelem a mérlege.

Rovatok