Index Vakbarát Hírportál

Az Eb-re lőheti magát a 18 éves MU-tehetség

2016. március 4., péntek 10:12

Három meccsen négy gólt lőtt a Manchester Unitedben a még csak 18 éves Marcus Rashford, aki lényegében a semmiből lett hirtelen sztár az angoloknál. Hogy a lendülete meddig tart majd ki, azt nem tudni, de már a nyári Európa-bajnokságra gondolva a BBC megkérdezte az angol kapitány Roy Hodgsont, hogy gondolt-e már arra, hogy a fiatal támadót elvigye a kerettel az Eb-re.

„Nem mondanám, hogy biztosan betenném a csapatba, de azt sem, hogy mindenképp itthon hagyom, csak remélem, hogy tartja a jó formáját. Két éve figyelem már Rashfordot, szóval számomra nem újdonság a játéka. De mindenekelőtt most azt szeretném, ha játékban maradna és hasonló formában folytatná” – nyilatkozta Hodgson, akinek pont csatárposzton nem lesznek gondjai a létszámmal az angol keretben.

Wayne Rooney ugyan sérült most, de az Eb-re biztos rendben lesz, a Leicester Cityben játszó James Vardy és a tottenhames Harry Kane is remek formában van, és akkor még ott van Raheem Sterling, Theo Walcott, Danny Welbeck, és az idén sérülés miatt még nem játszó Jack Wilshere is, akik szintén a támadó oldalt erősíthetik az angol csapatban.

Rovatok