Index Vakbarát Hírportál

A focisták családját is kiutaztatja az Eb-re az MLSZ

2016. június 7., kedd 08:53

Minden szövetségi kapitány máshoz áll hozzá, hogy egy-egy tornán a játékosok a családtagjaikkal lehetnek-e, vagy eltiltja őket, és teljes szextilalmat rendel el. A magyar kapitány, Bernd Storck öszvérmegoldása a következő: nem tiltja meg a családtagoknak, hogy találkozzanak, sőt a Blikk szerint az MLSZ a saját költségén egy meccsre kiutaztatja a válogatottak családtagjait, majd egy napot együtt is tölthetnek.

Ez a családi nap annyira teljes lesz, hogy a feleségek, gyerekek, barátnők bemehetnek a szállásra is, mondta Storck a lapnak, mert szerinte azt, hogy a csapat idáig eljutott, nekik, azaz a családoknak is köszönhetik.

Az biztos, hogy a családok nehéz időszakot élnek át a felkészülés alatt, a válogatott hetek óta Ausztriában edzőtáborozott, majd Németországban meccselt, és ezen időszakban csak egy-egy napokat tölthettek együtt a családdal. Sőt Priskin Tamásék elhalasztották az esküvőjüket az Eb utánra, míg Nikolicséknál annyira kicsik a gyerekek, hogy nem tudnak kiutazni hozzá Franciaországba.

Rovatok