Index Vakbarát Hírportál

Modrić már azt nézi, melyik cseh piszkálja a haját

2016. június 17., péntek 17:25 | aznap frissítve

Csak egy góllal nyertek a horvátok Törökország ellen, de végig kiegyensúlyozottan, magabiztosan játszottak, a csehek ellen pedig még helyzeti előnyben is lesznek, hiszen ellenfelüknek nagyon kellene a három pont, ha nem szeretnének bajba kerülni az utolsó csoportkörre.

Csakhogy a horvát középpálya annyira erős és stabil, hogy már a labda megtartásával is gondja lehet Csehországnak. Rövid időre felmerült, hogy a horvátoknál két változtatásra is szükség lehet,Vedran Ćorlukafeje ugyanis felrepedt a törökök ellen, de így is végig pályán maradt, míg Darijo Srna apja temetésére utazott haza a hét elején, de végül mindketten ott lehetnek a pályán.

Törökország ellen három kapufája is volt a horvátoknak, tehát az az 1-0 lehetett volna több is, míg a csehek inkább csak a védekezéssel foglalkoztak a spanyolok ellen – alighanem a második meccsen is erre kell majd figyelniük. No meg arra, hogy nehogy valaki ne a meccsel foglalkozzon, mint az az Ozan Tufan, aki a haját igazgatta, miközben Modrić gólt bombázott mellőle.

 

Tétmeccset még soha nem játszottak egymás ellen, az eddigi két találkozóból Csehország egyet sem nyert meg.

Rovatok