Index Vakbarát Hírportál

Keresse meg magát vagy ismerőseit!

2016. június 23., csütörtök 13:13 | aznap frissítve

Miközben egymás után záporoztak a gólok a portugál meccsen, egy emberként őrült meg a magyar lelátó Dzsudzsákért és Geráért. Lyon gigantikus stadionja magyar éljenzéssel telt meg, ritkán láthattunk eddig ekkora tömeget magyar csapatért szurkolni, pláne Eb-meccsen.

Az Index fotósa ezt a felemelő látványt is elrakta nekünk a pálya széléről, ahonnan pazar rálátása volt a magyar szektorban szurkoló ezrekre, mi pedig most megmutatjuk önöknek a fotót teljes (brutálisan nagy) méretben. Rengeteg arc és megszámlálhatatlanul sok apró részlet teszi különlegessé ezt a képet, amiket akkor lehet igazán felfedezni, ha nagyban és közelről böngészik. Miért megy például No Sport pólóban valaki a meccsre? Mit keres ausztrál zászló a magyar szektor közepén? Megannyi kérdés, amire sosem kapunk választ, de nagyokat hümmöghetünk, amikor felfedezzük a képen.

Ez itt csak a kép egy részlete, ha a fotóra kattint, hatalmas méretben fog betöltődni.    (javasoljuk, hogy a billentyűzet nyilaival vagy a görgetősávval navigáljon)

Ott volt a meccsen? Keresse meg rajta magát vagy ismerőseit! 

Rovatok