Index Vakbarát Hírportál

Király Gábor már tudja, mikor fejezi be

2016. június 30., csütörtök 10:13

Király Gáborról kedden terjedt el a hír, hogy a Belgium elleni nyolcaddöntő egy részét törött ujjal védte végig, de ezt a válogatott kapus cáfolta a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. 

A 107-szeres válogatott futballista elmondta, hogy 

Tisztázni szeretném, nem törés, ficam volt, ízületi ficam, amit visszatettem a helyére. Majdnem az összes ujjammal volt már hasonló.

A sérülés tehát nem volt annyira komoly, ezt jelzi az is, hogy azóta már edzeni is tudott.

A hazaérkezés óta többször megkérdezték tőle, hogy folytatja-e, erről most azt mondta, hogy döntés az már régóta megszületett, és majd eljön annak az ideje is, hogy erről beszéljen. Az NB I.-es Haladással még egyéves szerződése van, de úgy egyeztek meg, ha közben akarja befejezni, akkor erre is megvan a lehetősége. 

Beszélt a belgák elleni négygólos vereségről is. Szerinte a belgák ellen elfáradtak, nem tudtak annyira figyelni, mint az első három meccsen, mivel egy tornáról van szó, elég nagy terhelésen estek át. Sokat utaznak, edzettek, eléggé feszített volt a tempó, de örül, hogy ebbe belekóstolhattak. "Lelkesen és naivan mentünk előre a belgák ellen, nem is nagyon foglalkoztunk a védekezéssel, és egy erős belga támadósor ezt kihasználta" - mondta.

Rovatok