Index Vakbarát Hírportál

Kassai jó döntéseket hozott, és a 11-es jogos volt

2016. július 3., vasárnap 12:06

A játékvezetők értékelésével foglalkozó World Referee szakoldal csak kisebb dolgokba tudott belekötni Kassai Viktor szombat esti német-olasz negyeddöntőn nyújtott teljesítményével kapcsolatban.

Azt írja az oldal szakértője, hogy a magyar bíró még ha nem is nyújtott kiemelkedőt, de nagyon meggyőzően vezette a mérkőzést, mert pro-aktív volt és nagyon figyelt az eseményekre.

Megjegyzik, hogy az 56. percig nem adott lapot, utána viszont gyorsan kiosztott három sárgát az olaszoknak, de mindhárom indokoltnak tűnt.  Pellé pirosat is kaphatott volna a rendes játékidő lefújása előtt a belépőjéért, de Kassai összességében jó döntéseket hozott, és jól kommunikált a játékosokkal, valamint a segítőivel, írják

Szerintük is megfelelően döntött, amikor a hajrában tizenegyest adott az olaszoknak, és a mérkőzés alatt nem igazán lehetett rajta látni, hogy nyomás alatt lenne.

Amit viszont felróttak neki, hogy beavatkozott a játékba, amikor Neuer eltalálta a labdával, valamint lehetett volna szigorúbb az időhúzásokkal és a tizenhatoson belüli lökdösődéssel kapcsolatban. 

Rovatok