Index Vakbarát Hírportál

Volt Real-edzőjük megírta a C. Ronaldo-Bale-rivalizálás lényegét

2016. július 6., szerda 17:51

Carlo Ancelotti az Eb alatt írt már Cristiano Ronaldóról igen érdekeset a Telegraphon megjelenő rovatában, most az esti portugál-walesi elődöntőt harangozta be az újságban.

A meccs Cristiano Ronaldo és Gareth Bale különcsatája is lesz, ők csapattársak a Real Madridban, és Ancelotti mindkettejüket edzette ott 2013 és 2015 között.

Szóval, hogy is fogják fel ők ketten válogatottjaik mérkőzését?

Hadd meséljem el, hogy amikor a nagy nevek csak az edzés végén játszanak, akkor is nyerni akarnak egymás ellen. Ezt a két srácot rengetegszer láttam vért izzadni 8-8 elleni meccsen a madridos időkben. A nagy játékosok mindig versenyeznek, akkor is győzni akarnak, ha a díj csak annyi, hogy ki mehet ebédelni nyertesként. A lyoni meccsük előtt gondoljanak csak erre, hogy megértsék, mennyit jelent ennek a két srácnak, hogy a hazájáért győzhet.

Ancelotti szerint a klubcsapatukkal elért sikerek, bármennyit is nyerjenek a Reallal, sosem fogják náluk háttérbe szorítani a válogatottat.

Egyikük válogatottja sem tartozik a legerősebbek közé Európában, bár Cristianónak jó mérlege van Portugáliával. Mindkettejüknek rettentően fontos a nemzeti csapatuk, és bár egyre ismertebbek és híresebbek, a válogatott ugyanolyan fontos nekik.

Rovatok