Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo kihagyja a Real első kupadöntőjét

2016. július 12., kedd 10:42

Térdszalaghúzódás, ez a diagnózisa Cristiano Ronaldónak, aki az Eb-döntő 8. percében sérült meg, és a 25.-ben kellett lecserélni többszöri, sikertelen próbálkozás után: folytatni akarta, de nem tudott futni.

Bal térdében sérült az oldalszalag a francia Payet belépője után, a súlyossága egyelőre nem tisztázott. A madridi As.com úgy tudja, négy hét múlva rendben lehet, a Marca kifejtősebb elemzése szerint lehet az hat-nyolc hét is. Valószínűbb, hogy az előbbi újságnak van igaza, ha húzódás, az kevesebb idő. Messinek tavaly részleges szakadása volt a térdében, és hat hetet kellett kihagynia.

Ami biztos, hogy Cristiano Ronaldo a Real Madrid augusztus 9-i, Sevilla elleni európai szuperkupadöntőjén még nem játszhat. A bajnokság 20-a körül indul, ha végül hat hét alatt gyógyul meg, az első egy-két fordulóból hiányozhat.

A portugál most majdnem három hét szabadságot kapott a Real Madridtól, július 31-én kell csatlakoznia a kerethez New Yorkban, ami akkoriban Amerikában edzőtáborozik, és játszik barátságos meccseket.

Rovatok