Index Vakbarát Hírportál

Jézus, miket hagy már ki Messi!

2017. január 6., péntek 11:10

Nem kezdte a legjobban az évet Lionel Messi, a Barcelona meg kifejezetten rosszul indult, amikor csütörtökön a Spanyol Kupában 2-1-re kikapott Bilbaóban. Az első félidő közepén három percen belül lőtt két gólt a Bilbao, a szünet után ugyan egy Messi-szabadrúgással sikerült menteni az eredményt, de az egyenlítés 9 ember ellen sem jött össze az utolsó 10 percben.

Az argentinnek nem volt jó napja, elképesztő helyzeteket hagyott ki. Egyszer tökéletesen begurított labdát kapott Neymartól - Suarez ügyesen átlépte - , méghozzá a bal lábára, de lövés helyett a tizenhatoson inkább bement vele öt védő közé.

Lionel Messi Vs Athletic Bilbao

Már 2-1-nél Alba találta meg remek visszagurítással, az átvétellel el is küldött egy védőt, de lövés helyett kicselezett még egyet, aztán meg becsúszva mentett egy hazai védő.

Az utolsó pillanatban 10 méterről csak a kapufát találta el. Jobbal lőtt, ez a kevésbé ügyes lába, de simán be kellett volna rúgnia.

A gólját szabadrúgásból szerezte, na ez sem azért ment be, mert hiperjól helyezte volna. Nagyjából középre tartott a labda, csak Iraizoz kapus nem oda várta, kilépett, és sikerült beszerencsétlenkednie.

A 2-1 nem tűnik tragédiának a Barca számára, szerdán lesz a visszavágó, amin 1-0 már elég lehet nekik a negyeddöntőhöz. A visszaálló Athleticnek persze nem lesz könnyű gólt rúgni.

Rovatok