Index Vakbarát Hírportál

Már lehet kapni jegyet a portugál-magyarra

2017. január 18., szerda 14:36

Megkezdődött a jegyárusítás a március 25-ére a portugál-magyar világbajnoki selejtezőre, adta hírül az Mlsz.hu.

A meccset Lisszabonban az Estádio da Luz stadionban rendezik. A jegyvásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, de „a portugál jogszabályoknak és az ottani, szigorú jegyértékesítési szabályoknak megfelelően egy személyazonosító okmány számát minden esetben meg kell adni” - írja a szövetség honlapján. 

A magyar szektorba egységesen 5000 forintért lehet jegyet venni, az MLSZ a maximálisan igényelhető jegyet kérte a portugáloktól, de a szervező szövetség csak abban az esetben nyitja meg a teljes vendégszektort a magyar szurkolók számára, ha megfelelő számú belépő elfogy január végéig.  „Az egyszerre (egy tranzakcióban) vásárolt jegyek egymás mellé (esetleg egymás alá) szólnak majd a vendégszektoron belül, de a pontos elhelyezkedést csak az utalvány meccsjegyre történő átváltásakor ismerik meg a szurkolók. 

A jegyeket, illetve a jegyhez szükséges utalványokat a linken, a Ticket Express budapesti irodáiban, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban lehet megvásárolni.

Hogy meghozzuk a kedvet a jegyvásárláshoz és a meccsnézéshez, felidézzük a legutóbbi meccsünket Ronaldóékkal. A nyári Európa-bajnokságon 3-3 lett a meccs vége, és ennek Ronaldóék örülhettek jobban.

Rovatok