Index Vakbarát Hírportál

Bernd Storck: A Puskás Akadémia a jövő útja

2017. január 19., csütörtök 14:28

A Puskás Akadémia a honlapján számolt be arról, hogy Bernd Storck, a magyar futballválogatott szövetségi kapitánya Felcsúton járt, ahol beszélt az akadémia vezetésével a szakmai elképzelésekről, és az épülő sportcsarnok felszereltségének kialakításáról. 

A találkozó után Storck azt mondta az akadémia honlapja szerint, hogy 

"A Puskás Akadémia szeretne új szintre lépni, ezzel a törekvéssel maximálisan egyetértek, mert a fejlődés az egyik legfontosabb tényező egy ilyen intézmény életében, ez a magyar labdarúgás érdekeit is szolgálja. Az akadémia új sportcsarnokával kapcsolatban igyekeztem olyan ötleteket, elképzeléseket átadni, melyek a fiatal játékosok fejlődését szolgálják, de szóba került a szövetség és az akadémia együttműködése is. Jó út, amin a Puskás Akadémia jár, kiváló elképzelések születnek meg, melyek a fiatal labdarúgók fejlődését szolgálják, egyértelmű, hogy ez a jövő útja"

Nem is olyan rég volt még, amikor a szövetségi kapitány és az akadémia egymásnak ugrott. Tavaly áprilisban a felcsútiak adtak ki közleményt, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány nem avatkozhat be a náluk folyó munkába, miután a magyar válogatottat irányító német szakember megjegyezte, nem érti, miért nem játszatják többet Kocsis Gergőt, aki a válogatott bő keretében volt.

Rovatok