Index Vakbarát Hírportál

A 92. percben mentette meg a meccsét a ManCity

2017. február 5., vasárnap 16:43

A Manchester City közel volt ahhoz, hogy pontokat bukjon az angol bajnokság 17. helyezettje ellen, de a ráadás percekben jól koncentrált Pep Guardiola csapata, így 2-1-re győzött. 

A Liverpool és az Arsenal szombati vereség után a ManCity előtt jó esély nyílt, hogy újra dobogós helyen legyen a Premier League-ben. Úgy tűnt, ezt simán ki is használja. A City már a 11. percben vezetést szerzett Jesus Gabriel góljával. 

A meccs hajrájáig azonban nem tudott újabb gólt szerezni a hazai csapat, a 81. percben viszont egyenlített a Swansea. A tizenhatos előtt Sigurdsson húzott kettőt, majd laposan kilőtte a bal alsó sarkot.

A rendes játékidőben a ManCity nem tudott reagálni, de 92.-ben egy szép támadás végén az ötösön szabadon hagyott Gabriel Jesus simán kapura fejelhetett. Ezt még védte valahogy Fabianski, de a kipattanónál már a csatár volt a gyorsabb, aki a bekotort labdával meg is nyerte a meccset.

A Manchester City a győzelemmel 49 pontos lett, így 24 forduló után a harmadik helyen áll, a Tottenham egy ponttal előzi.

Rovatok